Varga je CEO Publicis One pro střední a východní Evropu

pondělí, 12. března 2018, 14:30 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Publicis One vytvořila nové subregionální vedení pro střední a východní Evropu.

Tomáš Varga, foto: Publicis One

Tomáš Varga, foto: Publicis One

Struktura a tým managementu Publicis One pro střední a východní Evropu se bude sestávat ze středního, východního a jihovýchodního subregionu. Turecko bude samostatný trh.

Misa Lukic, CEO Publicis One pro střední a východní Evropu, se rozhodl společnost opustit a věnovat se jiným obchodním zájmům. Z firmy odejde ke konci března.

Do nových pozic byli jmenováni: Tomáš Varga, CEO Publicis One pro Českou republiku, jako CEO Publicis One pro střední Evropu (ČR, SR, Maďarsko).

Oleg Popenko, CEO Publicis One pro Ukrajinu, byl jmenován CEO Publicis One pro východní Evropu (Ukrajinu, Lotyšsko, Litvu, Estonsko a Kazachstán). Andonis Passas, CEO Publicis One pro Řecko, byl jmenován CEO Publicis One pro jihovýchodní Evropu (Řecko, Rumunsko, Bulharsko, Slovinsko, Chorvatsko, Srbsko a Makedonii). Inanc Dedebas zůstane na pozici CEO Publicis One Turecko.

Všichni jsou přímo podřízeni Jarkovi Ziebinskému, globálnímu CEO Publicis One.

Do skupiny Publicis patří například agentury Leo Burnett, Saatchi & Saatchi, BBH, Starcom, Zenith, Spark Foundry či Blue 449. Publicis One má více než sedm tisíc zaměstnanců ve 39 zemích v Latinské Americe a Evropě, na Středním východě a v Asii.

-mav-