Žebříček miliardářů publikuje i E15, staví ho Gallistl

čtvrtek, 29. března 2018, 11:00 Aktuality, Tisk MediaGuru

Projekt Miliardáři 2018 je publikován jak na webu, tak se připravuje i tištěný speciál.

Zdroj: E15

Zdroj: E15

Redakce E15 uvedla nový projekt Miliardáři 2018. Průběžně aktualizovaný a doplňovaný žebříček nejbohatších Čechů včetně profilů je dostupný předplatitelům placeného obsahu E15Premium.cz. Projekt Miliardáři 2018 se neomezuje jen na web E15Premium, E15 připravuje i tištěný speciál a event.

Třicet nejbohatších Čechů vlastní majetek v hodnotě jednoho bilionu korun.  Z toho cca čtyřicet procent ovládají jen dva miliardáři. Mezi třicítkou nejbohatších je jediná žena – Mária Blašková, dědička podílu v ocelářském impériu Moravia Steel / Třinecké železárny. Nejmladším miliardářem je Aleš Zavoral z Alzy.

Model pro výpočet žebříčku vytvořil a realizuje Vladan Gallistl.

„Jedná se o širší, celoroční aktivitu. Už počátkem roku jsme odstartovali publikování videoprofilů nejbohatších Čechů, což bude během celého roku pokračovat. Celý projekt vyvrcholí letos v listopadu, kdy v rámci řady magazínů E15 Premium vyjde tištěný speciál Miliardáři 2018,“ uvedla šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová.

Vydání magazínu bude provázet společenská akce se křtem. Redakce E15Premium.cz počítá také s publikováním zahraničních přehledů nejbohatších podnikatelů.  Generálním partnerem projektu Miliardáři 2018 je advokátní kancelář HH & Partners.

Deník E15 pnabízí bezplatně především byznysové zpravodajství v tištěném deníku E15 a na webu e15.cz. Značka E15 Premium zahrnuje placený obsah na webu E15Premium.cz, odborné magazíny se stejným názvem, eventy a konference.

 -mav-