BeBe Dobré ráno podporuje animací řadu Na tvrdo

středa, 11. dubna 2018, 10:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Svou produktovou řadu Na tvrdo komunikuje animovanou kampaní značka BeBe Dobré ráno.

Z kampaně BeBe Dobré ráno na podporu produktové řady Na tvrdo, zdroj: Mondelēz

Z kampaně BeBe Dobré ráno na podporu produktové řady Na tvrdo, zdroj: Mondelēz

Značka BeBe Dobré ráno z portfolia společnosti Mondelēz International spustila digitální kampaň na podporu své nové produktové řady Na tvrdo. Prostřednictvím animovaných spotů s postavou trenéra ve tvaru sušenky apeluje s heslem „Neber snídani na lehkou váhu“ na vyvážené snídaní.

Kampaň, jež je primárně zacílena na ženy ve věku 20 až 30 let, je načasována na „předplavkovou“ sezónu. „Blížící se plavková sezóna je pro naši cílovou skupinu značnou motivací pro zdravé stravování, ke kterému pravidelná snídaně zkrátka patří,“ říká Veronika Demčíková, manažerka značky BeBe. Cílem je představit novou produktovou řadu Na tvrdo, jež tvoří protiklad již zavedeného produktu Na měkko, a zdůraznit její vlastnosti, jako je její odolnost a hutnost. Aktuálně je Na tvrdo k dostání ve dvou příchutích čokoláda a meruňka.

Komunikace, jež odstartovala začátkem dubna na českém a slovenském trhu, využívá pre-roll videa a gify na kanále Youtube, video serverech jako Prima Play nebo v RTBFacebooku či Instagramu. Viditelná bude až do konce května.

Kampaň vytvořila pražská Bistro Agency spadající pod mezinárodní mediální síť Dentsu Aegis Network. Hlas jí propůjčil herec Dejvického divadla Václav Neužil.

Portfolio sušenek BeBe Dobré ráno tvoří kromě základních sušenek s různými příchutěmi a zmíněných řad Na tvrdo a Na měkko například i produkty Mazané či S jogurtem. Vedle BeBe Dobré ráno jsou v prodeji ještě BeBe Rodinné, obojí spadají pod zastřešují značku sušenek Opavia. 

-stk-