ČPP spustila jarní kampaň s novinkou Domex+

čtvrtek, 12. dubna 2018, 10:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na jaře podporuje ČPP majetkové pojištění a nový produkt Domex+.

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) odstartovala jarní kampaň, kterou chce podpořit zájem o majetkové pojištění a představit nový produkt Domex+. Novinka nabízí zákazníkům krytí pojistných nebezpečí, včetně  nákladů vynaložené na záchranu dat na pevném disku notebooku nebo stolního počítače.

„Rozhodli jsme se naši jarní kampaň letos zaměřit na pojištění majetku a odpovědnosti. Přestože se situace zlepšuje, lidé stále toto významné pojištění často podceňují. A buď své obydlí nemají pojištěné vůbec, nebo pojistná částka není dostatečná. V případě škody, kterou způsobíte druhým, se vyplatí mít sjednané pojištění odpovědnosti,“ vysvětluje zacílení kampaně Jolana Kolaříková, ředitelka úseku marketingu.

Kampaň bude probíhat od dubna do konce června v televizi na stanicích skupiny Nova, Prima, TV Barrandov a Óčko. Nový televizní spot s Patem a Matem ale bude promítán také na monitorech Bus TV v MHD v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Jablonci nad Nisou, Pardubicích, Plzni, Ústí nad Labem, Brně, Olomouci, Zlíně a Otrokovicích. „Nově bude kampaň podpořena také v rámci digitálu – na Youtube, PPC a RTB komunikaci,“ doplňuje Kolaříková.

K vidění bude kampaň také v tisku a outdooru, kde využije CLV a bigboardy po celé republice, dále bude komunikovat na polepech na tramvajích a trolejbusech ve vybraných českých městech a objeví se také na teploměrech čerpacích stanic.

-stk-