Deník E15 vydal první číslo magazínu E15 Manuál

úterý, 17. dubna 2018, 08:22 Aktuality, Tisk MediaGuru

E15 Manuál je v prodeji od pondělí 16. dubna, zaměřuje se na reality.

Titulní strana manuálu E15

Titulní strana manuálu E15

Samostatný speciál deníku E15 s názvem E15 Manuál je od pondělí v prodeji. Jde o příručku s podtitulem Chceš bydlet?. Dostupnost bydlení pro běžné občany se v posledních letech významně změnila. „Proto jsme se rozhodli celý trh zmapovat a přinést co nejpodrobnější manuál pro současného Čecha, který řeší, kde a jak bydlet a za co,“ uvedla šéfredaktorka E15 Tereza Zavadilová.

Manuálu E15 ​přináší informace o bydlení, obecních bytech, o pronájmech nebo o tom, jak postupovat při spolubydlení. Stranou není ani problematika hypoték.

K tématu realit pořádá deník E15 jedno ze svých pravidelných setkání, dne 26. dubna proběhne business snídaně v hotelu Four Seasons pod hlavičkou E15 Premium. Zástupci developerů a dalších odborníků budou diskutovat s ministryní pro místní rozvoj v demisi Klárou Dostálovou, šéfem Institutu plánování a rozvoje Ondřejem Boháčem a náměstkem hejtmanky Středočeského kraje Milošem Peterou, a to nejen o problematice bytové výstavby v Praze a přerůstání Prahy do Středočeského kraje.

Kromě magazínu E15 ​Manuál vydává redakce E15 dvouměsíčník E15 Premium. Každé číslo je sondou do jednoho byznysového segmentu.

-mav-