Do čela BM Management nastupuje Zuzana Řezníčková

pondělí, 16. dubna 2018, 10:45 Aktuality, Lidé MediaGuru

Dosavadní generální ředitelka Luxury Brand Management se stává CEO BM Management.

Zuzana Řezníčková, foto: BM Management

Zuzana Řezníčková, foto: BM Management

Zuzana Řezníčková se 1. dubna stala novou CEO společnosti BM Management. Zároveň nadále zůstává i generální ředitelkou společnosti Luxury Brand Management (LBM), kterou za poslední dva roky provedla reorganizací.

LBM je stejně jako například vydavatelství Economia součástí skupiny BMM, jež patří Zdeňkovi a Michaele Bakalovým. BM Management poskytuje poradenské služby v oblasti corporate finance, M&A, corporate management, corporate governance, public relations a marketingu, které souvisejí se správou aktiv majitelů v České republice i ve světě.

„Těší mě, že budu moct využít své zkušenosti získané v Economii a LBM také u ostatních společností z portfolia BMM. Jsem ráda za důvěru, kterou do mě vlastníci vložili,“ říká Zuzana Řezníčková a dodává: „LBM je nyní stabilizovaná společnost s kvalitním manažerským týmem, což mi umožňuje plně se věnovat své nové roli.“

Zuzana Řezníčková zastávala řadu vysokých manažerských postů, před příchodem do LBM působila jako ředitelka divize Prodej a marketing vydavatelství Economia, která je součástí skupiny BMM. V minulosti pracovala i jako executive director pro retail v ČEZ Prodej, chief sales and marketing officer v Telefónice O2 Slovakia nebo jako viceprezidentka pro marketing a prodej v Českých aeroliniích.

-stk-