Do Česka přichází globální agentura dentsu X

úterý, 3. dubna 2018, 11:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Přes globálního klienta Jaguar Land Rover vstupuje na český trh agentura dentsu X.

Zdroj: dentsu X

Zdroj: dentsu X

Globální mediální agentura dentsu X, která je součástí mezinárodní skupiny Dentsu Aegis Network, vstupuje na český trh. Hlavním motorem příchodu agentury do Česka bylo vítězství dentsu X v globálním výběrovém řízení pro klienta Jaguar Land Rover.

Hlavní specializací agentury je budování zákaznického zážitku napříč mediálními kanály včetně nestandardních formátů. Tyto produkty měla doposud v rámci skupiny na starosti agentura Dentsu Aegis Network Sport & Entertainment. Ta se nově s dentsu X spojí v jednu agenturu, i nadále ji povede Eva Jandlová, která v minulosti pracovala například pro televizi Nova.

„Cílem Dentsu Aegis Network je směrem ke klientovi vystupovat jednotně pod hlavičkou jedné agentury. I proto jsme se rozhodli spojit rebranding s novým klientem a využít silnou propozici této agentury ke spuštění nové éry mediální komunikační agentury Dentsu Aegis Network Sport & Entertainment,“ řekl na adresu rebrandingu generální ředitel Dentsu Aegis Network Czech Republic Petr Chajda.

V České republice spadají do portfolio skupiny Dentsu Aegis Network agentury Adexpres, Bistro, Bistro Social, Gong PR, Pragonauts, Vizeum, Carat, Isobar, iProspect, Dentsu Sport&Entertaiment, Amnet, Amplifi a Spectra.

-stk-