FleishmanHillard mění management, hlásí tržby 43 mil. korun

pátek, 27. dubna 2018, 14:50 Aktuality, PR MediaGuru

Výkonným ředitelem agentury FleishmanHillard je Roman Pavlík, Maršík se posouvá na pozici managing partner.

Tým agentury FleishmanHillard, foto: FleishmanHillard

Tým agentury FleishmanHillard, foto: FleishmanHillard

PR agentura FleishmanHillard mění svůj management. Novým výkonným ředitelem se stal Roman Pavlík, který měl v posledních letech z pozice obchodního ředitele zodpovědnost za rozvoj nového byznysu a akvizici nových klientů. Ředitelkou klientských služeb byla jmenována Lenka Karlíková, která v agentuře působí deset let.

Dlouholetý ředitel firmy Radek Maršík se posouvá na pozici managing partnera zodpovědného za strategické směřování firmy, spolupráci s ostatními pobočkami v rámci sítě FleishmanHillard a Omnicom Group, inovace a rozvoj služeb.

Tržby české pobočky FleishmanHillard vzrostly za loňský rok meziročně o více než 20 % a překročily 43 milionů korun. Rozšířil se i agenturní tým, který dnes čítá přes 30 lidí. „Loňský rok byl pro nás jedním z nejúspěšnějších v dosavadní dvacetileté historii firmy. Umožnilo nám to posílit náš vlastní tým, a to jak na úrovni managementu, tak i v jednotlivých odděleních, od médií až po video produkci,” shrnuje Radek Maršík.

FleishmanHillard se na českém trhu stará o komunikaci více než třiceti značek. Kromě dlouholetých klientů jako EY, Nestlé, P&G, Lenovo, Mölnlycke, Sapeli nebo UniCredit Bank, začala agentura v minulém roce například pracovat i pro společnosti Amazon, O2, Rossmann či Knihy Dobrovský.

-stk-