Globus startuje značku potravin vlastní výroby

pátek, 6. dubna 2018, 10:35 Aktuality, Marketing MediaGuru

Globus uvádí značku Poctivá výroba Globus označující produkty vzniklé přímo v hypermarketech.

Logo nove značky Poctivá výroba Globus

Logo nove značky Poctivá výroba Globus

Od začátku dubna Globus uvádí vlastní značku Poctivá výroba Globus, kterou nese přes sedm set čerstvých výrobků, připravených přímo ve svých hypermarketech v řeznictvích, pekárnách, cukrárnách a restauracích. „Jejich kvalitu máme plně pod kontrolou od pořízení suroviny přes zpracování až po jeho finální podobu. A za každý tento náš výrobek pod označením Poctivá výroba Globus stoprocentně ručíme,“ říká k důvodu vzniku označení tisková mluvčí Globusu Pavla Hobíková.

Pro Poctivou výrobu Globus bylo zvoleno nové logo s domečkem, který pomyslně zastřešuje vlastní výroby hypermarketu. Další motivy jsou znázorněny jednoduchou a hravou grafikou. Primárně se s motivy budou zákazníci setkávat přímo v prodejnách. „Jde o pojmenování toho, co nás odlišuje od konkurence. To, že máme skutečné řezníky, uzenáře, cukrářky, pekaře a kuchaře, kteří vše vlastníma rukama zpracovávají denně čerstvé od základu, což není reklamní sdělení, ale fakt,“ dodává Pavla Hoblíková. 

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

Mezi produkty značky tak patří masné výrobky, čerstvé pečivo, omáčky, těstoviny, knedlíky, zákusky či zmrzlina. Nabídka obsahuje také řadu Snadné vaření, která obsahuje 160 rychlých jídel ve třech skupinách Hravě, Rychle, Hned, rozdělené podle způsobu a rychlosti jejich finální přípravy. 

Novou značku podpoří od dubna také marketingová kampaň, která bude k vidění v tisku, outdooru a na internetu. Pracuje s komiksovými motivy a slogany, které mají ve zkratce vysvětlit benefity značky. Vizualizace pochází z dílny grafického studia Yellow Shapes, na realizaci kampaně se podílí agentury Klan a2Fresh. 

Zdroj: Globus

Zdroj: Globus

-stk-