Heureka učí v kampani Čechy ukládat platební kartu

sobota, 7. dubna 2018, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Heureka chce kampaní přesvědčit své uživatele k uložení platební karty. Sází na rychlost a jednoduchost.

Zdroj: Repro YT Heureka

Zdroj: Repro YT Heureka

 

Srovnávací portal Heureka se v nové kampani zaměřuje na výhody uložení platební karty při online nákupu, zdůrazňuje především rychlost, jednoduchost i úsporu času, kterou přináší. 

„Mezi českými zákazníky sledujeme narůstající trend v platbě kartou online. Její podíl je aktuálně zhruba 18 %,“ říká Marek Dobrý, brand manažer nákupního rádce Heureka.cz, a dodává: „Uložení karty a její zapamatování pro další nákupy je pro zákazníky další benefit, který celý proces zpříjemní, zjednoduší a především urychlí.“

Kampaň využívá formát videa, v němž pracuje s motivem pěti vteřin a tím, co vše jde za ně stihnout. K vidění na YouTube, Facebooku a Instagramu, zapojeni do ní budou také mikroinfluenceři. „Úkolem vybraných influencerů je během pěti vteřin stihnout udělat námi zadaný úkol. Cílem našeho sdělení je zdůraznit, že některé věci se během pěti vteřin stihnout nedají, ale nakoupit na Heurece ano, pokud si uložíte kartu,“ vysvětluje Marek Dobrý.  

Kampaň připravila agentrua Peppermint. Kromě Heureky se na kampani podílí platební brána PayU, která zajišťuje online platby v Heureka Košíku. 

-stk-