KitKat přichází s Mistrovstvím světa v pauzování

pondělí, 9. dubna 2018, 15:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani posouvá tyčinka KitKat svůj claim „Dej si pauzu, dej si KitKat“.

Zdroj: Nestlé

Zdroj: Nestlé

Tyčinka KitKat pracuje v nové celoroční kampani na sociálních sítích se svým tradiční claimem „Dej si pauzu, dej si KitKat“ a vyhlašuje Mistrovství světa v pauzování. Chce tak nejen posílit image značky, ale i představit novinku s arašídovým máslem KitKat Peanut Butter. 

V kampani si KitKat hraje s pokročilými relaxačními technikami, které vyústí 9. dubna v duel o titul mistra světa, v němž se utkají dva nejlepší pauzéři excelující v chytání lelků, chvatu opěrného lokte i dvojitém zívnutí. Vizuální koncept je postaven na kontrastním propojení akčního střihu, wrestlingové stylizace a profesionálního odpočívání.  

Kampaň pracuje se social media formáty a hero videem, které spolu s facebookovou soutěží uzavírá první fázi kampaně. K vidění je až do konce dubna na sociálních sítích KitKat, YouTube, Streamu, v bannerových pozicích Seznamu a také v síti multikin CineStar. Druhá fáze se chystá na září letošního roku. 

„Kromě reache se zaměřujeme také na zvýšení engagementu na sítích, připravujeme hned několik aktivací pro fanoušky KitKat,“ dodává Veronika Vimmerová z agentury Symbio, jež je pod kampaní podepsána. 

-stk-