Kreativu agentury Triad vede v Česku Matouš Fridrich

čtvrtek, 19. dubna 2018, 09:35 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Kreativním ředitelem agentury Triad se na českém trhu stal Matouš Fridrich.

Matouš Fridrich, foto: Triad

Matouš Fridrich, foto: Triad

Na pozici chief creative director agentury Triad Advertising byl v České republice jmenován Matouš Fridrich. V agentuře působí už více než pět let, kde začínal jako copywriter a postupně se podílel na kampaních pro většinu značek z portfolia Plzeňského Prazdroje, Savencia Fromage & Dairy nebo pro společnost Kofola, IKEA nebo Tchibo.

„Matouš je jedním z lidí, kteří od samého počátku našeho působení v Praze pomáhali vytvářet směřování agentury. Má výjimečnou energii a chuť všechny kolem sebe posouvat, aby neusnuli ve své komfortní zóně. Je to skvělý kreativec s citem pro byznys. A to je přesně kombinace, kterou od nás klienti očekávají,“ komentuje ředitelka Triadu Petra Jankovičová.

Dosavadní kreativní ředitel a spoluzakladatel agentury Jaro Zacko se v rámci Triadu posouvá dál na pozici Creative Chairman. Bude se věnovat kreativnímu směřování a rozvoji dalších rostoucích firem Triadu, jako jsou například start-up Kontentino, programátorská firma Brackets a další. „Je za námi období prudkého růstu a přišel čas dospělosti, kdy musíme odvádět kvalitní práci dlouhodobě a udržovat si inovativnost. Je to pravý čas pro to, aby prostor získal nový lídr,“ vysvětluje Jaro Zacko. 

-stk-