Mixit.cz nasazuje první prodejní automat

pátek, 20. dubna 2018, 08:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Firma Mixit uvádí své mixitomaty, první bude v centrále Seznam.cz.

První mixitomat bude umístěn v pražské centrále společnosti Seznam.cz, foto: Mixit.

První mixitomat bude umístěn v pražské centrále společnosti Seznam.cz, foto: Mixit.

 

Společnost Mixit.cz, jež nabízí různé müsli pochutiny, uvádí na trh své vlastní prodejní automaty, tzv. mixitomaty. Ty nabídnou několik druhů müsli tyčinek Mixitek, jednoporcové pytlíky müsli a snídaňových kaší, které stačí jen zalít horkou vodou, a mixy suchých plodů.

První z mixitomatů bude umístěn v pražské centrále Seznam.cz. „Seznam.cz je první místo, kde testujeme jednak zájem o naše svačiny a jednat praktickou stránku automatu - zásobování, platby a podobné. Na základě zkušeností ze Seznamu bychom rádi automaty rozšířili do dalších míst především ve velkých městech, kde je díky vlastní logistice zvládneme sami zásobovat. Do konce roku bychom jich rádi umístili cca 50 do firem, nemocnic a výrobních prostor. Z prvních ohlasů a poptávek po zveřejnění existence Mixitomatu to zatím vypadá, že by se nám to mohlo podařit,” vysvětluje Martin Wallner, zakladatel Mixit.cz.

Mixit.cz je internetový obchod, který nabízí svým zákazníkům možnost namixovat si svou vlastní směs cereálií, müsli, ovesných kaší a mixů sušeného ovoce a oříšků z více než sedmdesáti různých ingrediencí. Dalšími produkty v sortimentu jsou čokolády, müsli tyčinky či sušenky. 

-stk-