Na konferenci TVCON vystoupí Simon Frost z Amazonu

pátek, 13. dubna 2018, 07:34 Aktuality, TV MediaGuru

Na televizní konferenci TVCON vystoupí i několik zahraničích přednášejících.

Foto: Internet Info

Foto: Internet Info

V úterý 24. dubna proběhne v konferenčním centru pražského hotelu Grandior pátý ročník odborné konference TVCON, která se tradičně věnuje aplikacím rozšiřujícím divácký zážitek z televizního vysílání.

Mezi zahraničními řečníky se objeví i středoevropský obchodní a marketingový ředitel cloudového video řešení Amazon Web Services, Simon Frost. Podělí se o zkušenosti s OTT ekosystémem, který Amazon v rámci svých služeb vytváří. Dále vystoupí Hizam Sahibudeen, technický ředitel OTT platformy iflix. Veřejnoprávní pohled na svět hybridních aplikací nabídne Ioannis Vougiouklakis, ředitel nových médií v řecké státní televizi ERTT. Zahraniční řečníky pak doplní Marcel Para ze Slovenska, který se bude věnovat potenciálu HbbTV aplikací pro tematické kanály.

Z tuzemských komerčních televizí vystoupí zástupci z Primy, Šlágru, Novy i veřejnoprávní České televize. Reklamním možnostem HbbTV platformy se budou věnovat zástupci společností R2B2, Media Club nebo mediální agentury Mindshare. Svět OTT aplikací přiblíží prezentace vývojářů z Nangu nebo platformy Lepší.TV.

-mav-