NovaPlus.cz uvedla další původní pořad Street modelky

čtvrtek, 26. dubna 2018, 16:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Nova pokračuje ve strategii tvorby samostatných online pořadů, uvedla Street modelky.

Zdroj: NovaPlus.cz

Zdroj: NovaPlus.cz

Po hudební reality show Souboj Coverů přišla skupina s dalším původním pořadem určeným pro server NovaPlus.cz. Jde o pořad Street modelky s moderátorkou Snídaně s Novou Zorkou Hejdovou. 

Tým profesionálů vybírá v ulicích hlavního města náhodnou kolemjdoucí a během krátké doby ji nalíčí, učeše a vytvoří styling tak, aby vypadala na finální fotce jako profesionální modelka. „Baví mě pořady, kde se pracuje s lidmi z ulice a můžeme je tak překvapit, vytvořit jim zážitek. Celkově mě baví ta myšlenka, že ukážeme ženám, že můžou vypadat jako modelky,“ uvedla o pořadu Street modelky Zorka Hejdová.

Pořad Street modelky má celkem osm dílů, Nova zvažuje pokračovaní i v dalších městech České republiky. Na NovaPlus.cz je vysílán  každý čtvrtek.

„V letošním roce se zaměřujeme na rozvoj původní online tvorby na videoportálu NovaPlus.cz. Kromě fashion pořadu Street modelky nám od března běží hudební reality show Coca-Cola Souboj coverů a několik menších formátů, které navazují na naši televizní produkci, např. Jak to vidí Robinsoni nebo Hashtag Vaška Matějovského. V přípravě máme další projekty, mezi nimi třeba dokumentární seriál a kulinářské speciály,“ uvedla vedoucí online projektů TV Nova Moniky Jančová.

-mav-