Pilsner Urquell startuje hokejovou kampaň

čtvrtek, 26. dubna 2018, 10:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti světového hokejového šampionátu v Dánsku spouští Pilsner Urquell novou kampaň.

Speciální edice puků, foto: Plzeňský Prazdroj

Speciální edice puků, foto: Plzeňský Prazdroj

Pilsner Urquell, hlavní partner české hokejové reprezentace, přichází u příležitosti Mistrovství světa v ledním hokeji s novou kampaní. S claimem „Společná chuť vítězství“ chce pivní značka zapojit do kampaně fanoušky, členy realizačního týmu i hokejisty, a vytvořit tak jeden tým, kde se všichni navzájem podporují.

„U zrodu nové kampaně stála myšlenka, že každý z nás je součástí skládačky, která tvoří český hokejový tým a že si s naším zlatým ležákem společně vychutnáme radost ze hry a vítězství,“ vysvětluje Martin Troup, marketingový manažer značky Pilsner Urquell.

Kampaň, za níž stojí agentura MUW Saatchi & Saatchi, běží od 23. dubna v televizi, tisku, outdooru a na internetu. Propíše se také na jednotlivé provozovny.

V reklamním spotu, který v produkci společnosti Savage (nově Stink Films) režíroval německý režisér Nico Kreis, se objevuje několik známých českých hokejistů. Hlavním hrdinou je hokejový útočník Michal Řepík, dále Roman Horák, Ondřej Vitásek, Vojtěch Mozík a Robin Hanzl. Dvoudenní natáčení probíhalo na hokejovém stadionu v Chomutově, v plzeňském pivovaru a v interiéru hospody.

Tváří klíčového vizuálu je útočník Jiří Sekáč, letošní vítěz Kontinentální hokejové ligy.

Klíčový vizuál s Jiřím Sekáčem, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Klíčový vizuál s Jiřím Sekáčem, zdroj: Plzeňský Prazdroj

V rámci kampaně nechá Pilsner Urquell vyrobit také speciální edici puků ve spolupráci s českou firmou Gufex, která je jejich oficiálním výrobcem pro hokejový šampionát. Puky s logem Pilsner Urquell na sobě mají ručně přepsané vzkazy od fanoušků pro hokejisty. Výběr nejlepších vzkazů se uskutečnil v rámci živého přenosu na Facebooku a zástupci Pilsner Urquell je předali českému hokejovému týmu na posledním tréninku před odletem na světový šampionát.

-stk-