R2B2 zařadila do programatického prodeje Prima Krimi

čtvrtek, 26. dubna 2018, 11:55 Aktuality, TV MediaGuru

Jde o desátý český televizní kanál v síti R2B2, kde lze nakoupit reklamu v programatickém HbbTV prodeji.

Zdroj: FTV Prima

Zdroj: FTV Prima

R2B2, provozující digitální reklamní síť R2B2 Multiscreen, doplňuje do svého portfolia nově spuštěnou televizní stanici Prima Krimi. Inzerenti, kteří nakupují programaticky reklamní prostor v HbbTV přes tuto síť, tak mají k dispozici desátý český televizní kanál.

Prima Krimi společně se všemi ostatními kanály FTV Prima tvoří v síti R2B2 největší podíl na českých stanicích v programatické síti a to jak do počtu, tak i odbavenými impresemi reklamy. Nabízené switchin reklamní formáty zůstávají stejné jako u ostatních stanic FTV Prima (banner, push 2 play). Ve videotékách pak lze nakupovat reklamní prostor pro videospoty přes formáty preroll, midroll a postroll.

R2B2 také plánuje během několika týdnů umožnit využití obsahového cílení i na kanál Prima Krimi. „Přesto, že kanál je úzce tématicky zaměřen, i tak na něm chceme nabídnout obsahové cílení. Zadavatelům se tímto otevřou ještě větší možnosti, jak zasáhnout správné publikum bez nutnosti nadbytečných investic, což je vždy vítaný faktor,“ říká František Bauma, šéf produktu R2B2.

-mav-