Rexona chce motivovat k pohybu, uvádí aplikaci

úterý, 10. dubna 2018, 10:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Rexona vyvinula aplikaci motivující k pohybu, spojuje se Tomášem Hanákem, Dominikou Cibulkovou či Celeste Buckingham.

Klíčový vizuál značky Rexona k podpoře aplikace MoveCount

Klíčový vizuál značky Rexona k podpoře aplikace MoveCount

Značka Rexona z portfolia společnosti Unilever se ve své marketingové komunikaci zaměřuje na motivaci k pohybu a zdravému životnímu stylu. Za tímto účelem uvádí novou aplikaci MoveCount, ve které uživatel získává za všechen čas strávený pohybem virtuální měnu, za níž si lze „koupit“ speciální odměnu. 

Aplikaci podporuje značka online i offline kampaní v outdooru, na internetu a sociálních sítích na českém a slovenském trhu. Její stěžejní součástí jsou videaambasadory aplikace, mezi něž se řadí herec Tomáš Hanák, zpěvačka Celeste Buckingham, tenistka Dominika Cibulková či filmař Jakub Štáfek, jenž se ujal i režie. 

Každý z ambasadorů věnoval do aplikace speciální odměny: Tomáš Hanák pozvánku na večeři do jeho restaurace, Celeste Buckingham vstupenky na svůj koncert, Dominika Cibulková podepsaný merchandising a Jakub Štáfek si s výhercem zahraje fotbal. Dalšími cenami jsou například sportovní tenisky z limitované edice Nike iD, kosmetické balíčky, nebo sportovní kamera GoPro Hero.

„Rexona si již dávno vytyčila za cíl motivovat zákazníky k aktivnímu stylu života, a proto jsem velmi ráda, že se nám projekt  MoveCount podařilo vytvořit a spustit. Plánujeme s ním pracovat i další roky, dokonce k němu chystáme i spoustu doplňkových aktivit,“ říká Pavla Maříková, marketingová manažerka společnosti Unilever. „Koncem roku chceme ocenit i město, které se nejvíce hýbalo, a postavit mu nové venkovní hřiště,“ dodává Maříková. 

Pod aplikací i kampaní je podepsána agentura Ogilvy. 

-stk-