Televize Seznam uvedla další část své kampaně

pondělí, 9. dubna 2018, 14:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V reklamní kampaní představuje hlavní tváře televize a jejich pořady.

Zdroj: Seznam.cz

Zdroj: Seznam.cz

Od začátku dubna se televizní stanice Seznam.cz představuje v nové reklamní kampani, kterou tvoří její tváře. V mediálním mixu jsou OOH, print i online kanály. Jedná se o další fázi komunikace, kterou celoplošná Televize Seznam odstartovala na přelomu ledna a února, kdy informovala o svém spuštění.

„Věříme, že podstatu Televize Seznam nejlépe definuje její obsah. Proto budou vizuály propagovat vybrané tváře a pořady, se kterými se mohou diváci setkat ve vysílání. Namátkou jde o Šťastné pondělí Jindřicha Šídla, Obzor Filipa Horkého, Uzávěrku Sabiny Slonkové nebo třeba Ráno na gauči s Olgou Šípkovou, Slavný s Veronikou Farářovou či Výzvu s Jiřím Kubíkem,“ říká ředitel Televize Seznam Jakub Unger.

Během léta plánuje Televize Seznam návštěvu kulturních akcí po celé České republice. Namátkou jde o Beats for Love, Létofest, Hip Hop Kemp, Soundtrack Poděbrady atd. Ve spolupráci s pořadateli těchto událostí pozve do svého mobilního studia účinkující, a nabídne tak divákům možnost poznat je i z jiné stránky.

-mav-