Tipsport do hokejové kampaně obsadil Jakuba Voráčka

pátek, 27. dubna 2018, 16:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Svou novou kampaň spojuje Tipsport s hokejistou NHL Jakub Voráček.

Zdroj: Tipsport

Zdroj: Tipsport

Sázková kancelář Tipsport připravila u příležitosti nadcházejícího mistrovství světa v ledním hokeji novou kampaň, jejíž tváří je hokejista NHL Jakub Voráček.

Kampaň, jež navazuje na další aktivity Tipsportu v oblasti individuálního sponzoringu, je prozatím k vidění na TV Nova. Hlavní část kampaně bude od začátku května nasazena u vybraných sportovních pořadů České televize, Novy a O2 TV. „Součástí je i komunikace na sociálních sítích a webu Tipsportu směrem k naší největší komunitě sázkařů v České republice,“ upřesňuje za Tipsport brand manažer Martin Filip.

Reklamní spot pochází z kreativní dílny BeefBrothers a natáčel se částečně v holešovické Tipsport aréně, ve skladech logistického centra v Čertousích, a především na tréninkovém stadionu Philadelphia Flyers ve Filadelfii. V České republice měla produkci na starost agentura Frame100r, v zámoří All Ages Productions. Postprodukci zajistila společnost Spoon.

Sázková kancelář Tipsport spolupracuje v rámci individuálního sponzoringu kromě Jakuba Voráčka také s dvojnásobnou olympijskou šampionkou Ester Ledeckou, fotbalistou Bořkem Dočkalem či plážovými volejbalistkami Markétou Nausch Slukovou a Barborou Hermannovou.

-stk-