TV Nova přivádí mezinárodní formát Utajený šéf

čtvrtek, 5. dubna 2018, 15:05 Aktuality, TV MediaGuru

Licenční pořad, ve kterém šéfové vystupují ve svých firmách v utajení, přivádí Nova.

Utajený šéf, foto: TV Nova

Utajený šéf, foto: TV Nova

Od středy 25. dubna zařadí televize Nova do vysílání nový pořad Utajený šéf. Jde o mezinárodní formát Undercover Boss. Pořad představuje vysoce postavené manažery, kteří týden pracují v utajení ve svých společnostech. Diváci tak budou mít možnost sledovat vztahy mezi šéfem a zaměstnanci. Pořad se bude vysílat každou středu od 20:20.

„Nový pořad ukazuje, že každý zaměstnanec je důležitý a každý má šéfa, se kterým někdy nesouhlasí nebo ho rozčiluje. Formát přináší kombinaci humoru, dramatu i dojetí, a tak si ho zamilovali diváci po celém světě. Věřím, že zaujme i české publikum,“ říká programová ředitelka televize Nova Alex Ruzek.

Prvním šéfem, kterého diváci uvidí, je Lukáš Pytloun, generální ředitel a majitel hotelového řetězce. 

Undercover Boss vznikl ve Studiu Lambert. Česká verze show vznikla na základě zahraniční licence od All3Media International Limited z Velké Británie. Jedná se o nejpopulárnější show v americké televizní historii, kterou sledovalo 38,5 milionů diváků a získalo několik ocenění Emmy. Od roku 2010 bylo v USA odvysíláno celkem osm sérií s více než sto epizodami a tento pořad zařadilo do vysílání přes dvě stě zemí po celém světě.

-mav-