V Praze otevírá večerní škola reklamy a marketingu

středa, 4. dubna 2018, 11:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

Původně slovenský koncept Creative Academy přichází do České republiky.

Foto: Creative Academy

Foto: Creative Academy

Creative Academy, večerní škola reklamy a marketingu, otevírá svou pobočku v České republice. Koncept původem ze Slovenska, kde jíž probíhá třetí ročník, nabízí dvakrát týdně, vždy od 19 hodin, přednášky o kreativitě, digitálních a komunikačních strategiích, reklamních trendů či komunikačních dovedností.

,,Máme sedm stálých mentorů a další hostující experty z různých oblastí,’’ uvedl zakladatel akademie a jeden z mentorů Marek Gurega, jenž má za sebou zkušenosti v agenturách McCann, Médea Creativity či Mark BBDO. Spolu s ním na Creative Academy vyučuje dále Roman Čihalík, Olívia Hurbanov,David Suda, Pavol Minár, Peter Michalka a Jan Šimek. Mezi hostujícími mentory se pravidelně objevují uznávaní odborníci z České republiky i Slovenska.

Večerní škola reklamy a marketingu je určena čtyřem cílovým skupinám: studentům a mladým lidem po střední nebo vysoké škole, menším a středním podnikatelům, kteří se věnují marketingu ve vlastní režii, lidem, kteří hledají změnu na místě, ve kterém aktuálně jsou, a nakonec kreativcům, kteří nechtějí pracovat v reklamní agentuře. 

Vedení Creative Academy Prague, kterou v Česku spoluzakládá Vladislav Jeřábek a Artan Mustafa, už přijímá přihlášky na www.creativeacademy.cz. Semestr začíná 25. dubna 2018.

-stk-