Velkopopovický Kozel využívá v kampani ruční animaci

středa, 4. dubna 2018, 15:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Velkopopovický Kozel představuje nový animovaný spot, v němž odměňuje řemeslníky za poctivou práci.

Zdroj: Repro YT Velkopopovický Kozel

Zdroj: Repro YT Velkopopovický Kozel

V duchu svého dlouhodobého komunikačního konceptu, vzdávající hold poctivé práci, přichází pivní značka Velkopopovický Kozel s novou online kampaní. Využívá v ní spoty, vyrobeny tradiční ruční animací,  bez použití 3D a počítačových efektů, kde je většina věcí ze dřeva a z papíru. 

Kampaň ukazuje na konkrétních příbězích českých a slovenských řemeslníků poctivost a zručnost, tedy tradiční hodnoty, se kterými se značka spojuje. Navíc v ní značka odměňuje ty, kteří svému okolí pomáhají bez nároku na odměnu.

„Napadlo nás, že lidé, kteří nezištně pomohou někomu okolo sebe, nemusí existovat jen v pohádkách. Začali jsme hledat a nakonec jsme našli dva příběhy, které nás vzaly za srdce. Jeden slovenský a jeden český – a shodou okolností oba o řemeslnících, kteří pracují se dřevem,“ říká Eugen Korda, creative team leader z reklamní agentury Triad Advertising, která je pod kampaní podepsána. 

 

„Největší sílu kampaně vidíme ve využití digitálních kanálů s celým jejich potenciálem. Ten nám umožňuje ukázat autentické příběhy reálných řemeslníků ve vizuálně netradiční a zajímavé formě. Videa o řemeslnících jsou taky propojena s aktuálním TV spotem, kdy nás postava z něj uvádí do děje. Odměna na konci videí ukazuje, že upřímné poděkování má pro lidi pořád obrovskou hodnotu,“ dodává Mária Vaškovičová, brand specialista značky Velkopopovický Kozel ze společnosti Plzeňský Prazdroj.

Kampaň, která proběhne na Facebooku a YouTube, bude trvat čtyři týdny. Produkčně se na projektu podílely společnosti Zoom Films, studio Animation People a Silencio FX.

-stk-