Zmrzlinářský řetězec Amorino otevírá pobočku na Chodově

čtvrtek, 26. dubna 2018, 13:25 Aktuality, Retail MediaGuru

Dva roky od vstupu na český trh rozšiřuje Amorino své pokrytí, přibude pobočka na Chodově.

Foto: Amorino

Foto: Amorino

Italské zmrzlinářství Amorino po dvou letech od vstupu na český trh otevírá svou druhou pobočku. Po prodejně na rohu Malostranského náměstí a Mostecké ulice bude mít od 2. května zastoupení i v obchodním centru Chodov. Součástí zmrzlinářství bude i kavárna, kde bude k dostání speciálně pražená káva od City Roasters z Karlových Varů.

Původně italská značka, založená v roce 2002, se vyznačuje tzv. gelato rose, zmrzlinou naaranžovanou do kornoutu v podobě tenkých plátků připomínající barevnou růži. V současnosti je řetězec přítomný v 17 zemích, kde má celkem 181 prodejen. Zakládá si na kvalitních surovinách vybíraných vždy v oblasti, která pro ně nabízí nejlepší podmínky. „Nabízíme až 25 příchutí zmrzliny od tradiční a oblíbené čokoládové až po exkluzivní kombinace jako borůvkový cheesecake. Mezi dlouhodobě nejoblíbenější patří limetka s bazalkou, nebo amarena kombinující vanilkový krém a hustý kompot z červených třešní,” přibližuje manažer českého Amorina Vojtěch Kučera.

Otevření pobočky Amorino na Chodově bude předcházet soutěž na sociálních sítích, ve které bude možné vyhrát vouchery na konzumaci.

Kromě Amorino působí na českém trhu butiková zmrzlinářství Puro Gelato či Angelato, které už mají po Praze tři pobočky, Crème de la Crème se dvěma prodejnami či Zmrzlinář. Na zmrzlinu se ve své nabídce soustředí také síť freshbarů Fruitisimo či Ugo.  

-stk-