Benzina si kampaní připomíná 60 let od založení

úterý, 22. května 2018, 17:55 Reklama, Aktuality MediaGuru

Společnost Benzina slaví kampaní „Společně na cestě vpřed“ 60 let od svého založení.

Klíčový vizuál Benziny k 60. výročí od založení, zdroj: Unipetrol

Klíčový vizuál Benziny k 60. výročí od založení, zdroj: Unipetrol

Benzina si kampaní „Společně na cestě vpřed“ připomíná 60. výročí svého založení. Komunikací chce jednak poděkovat svým zákazníkům, jednak motivovat společnost, aby neustále zlepšovala své služby.

Kampaň poběží do konce května v televizi, rádiu, outdooru a na internetu. Součástí bude i podpora na všech čerpacích stanicích, promoční akce a roadshow, na kterých budou zákazníci moci soutěžit o ceny.

Hlavním pilířem je reklamní spot, který je nasazen na stanicích skupiny Prima, Nova, Barrandov, ČT a Óčko. Odrážet má především emoce spojené s úsilím dosáhnout cíle, obsahuje však i scény propagující služby, které Benzina svým zákazníkům nabízí.

outdooru pracuje s claimem „Společně na cestě vpřed“ a logem 60. výročí. Na internetu využívá displejovou reklamu, videoformáty a komunikaci na YouTube, Facebooku a Instagramu.

Kampaň zahrnuje rovněž spolupráci s Leošem Marešem, která spočívá v umístění virálního videa na jeho instagramový účet a v kvízu pro posluchače rádia Evropa 2 v pořadu Ranní show. Cena pro výherce je Benzina karta v hodnotě 5000 Kč.

Další propagační aktivitou je spuštění mobilní aplikace Kolo štěstí, kterým si mohou zákazníci po každém natankování „zatočit“ o ceny, jako například termohrnek, mikinu s logem kampaně či palivové vouchery.

Každý zákazník, který natankuje 30 litrů paliva, získá na účtence jedinečný kód, který může buď odeslat SMS zprávou nebo zadat na webové stránky soutěže a hrát o ceny reproduktor Mini Bluetooth, taška Mini Overnight či model automobilu Mini Cabrio. Každý účastník bude automaticky zařazen do losování o hlavní cenu, kterou je osobní automobil Mini Cooper Countryman.

Vítěz hlavní ceny bude informován o své výhře po skončení propagace pohonných hmot, a to 29. července 2018. Kampaň oficiálně skončí v momentě, kdy vítěz obdrží klíče od auta.

Pod kampaní je podepsána agentura Scholz&Friends. Produkci spotu zajistila společnost Target Pictures.

-stk-