Časopis Prima Zoom má nový koncept, na titulu Jágr

středa, 16. května 2018, 12:55 Aktuality, Tisk MediaGuru

Aktuální vydání časopisu Prima Zoom představuje nový koncept, v prodeji je od čtvrtka.

Zdroj: Prima Zoom

Zdroj: Prima Zoom

Čtvrtletník Prima Zoom, které jde do prodeje ve čtvrtek 17. května, má ukázat nový koncept časopisu. Titulní strana vychází s fotografií Jaromíra Jágra, který časopisu poskytl desetistránkový rozhovor.

„Květnové číslo časopisu Prima Zoom představuje nový směr titulu, kdy čtenářům přinášíme exkluzivní obsah na sto stranách. Nový koncept jsme nemohli zahájit stylověji než rozhovorem s žijící legendou českého sportu, Jaromírem Jágrem, který dává rozhovory takového rozsahu a charakteru médiím ojediněle,“ uvedl k novému vydání Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zodpovědný i za tištěné tituly.

Jaromír Jágr se objevil v časopise Prima Zoom v rámci projektu webu prima-zoom.cz, který hledal největší hrdiny naší historie. Legendární hokejista se umístil na osmém místě. Na prvních příčkách Národního hlasování o největšího hrdinu nechybí významné osobnosti jako Karel IV., Jan Kubiš, Josef Gabčík či Marie Terezie.

Prima Zoom vychází jako čtvrtletník. Titul vydává FTV Prima pod hlavičkou agentury Solootions. Aktuální vydání vychází v tematickém nákladu 68 tisíc kusů za cenu 68 Kč. Šéfredaktorem časopisu je Filip Poštulka.

-mav-