Coca-Cola uvádí na český trh vodu Glacéau smartwater

čtvrtek, 10. května 2018, 10:00 Aktuality, Marketing

Coca-Cola do České republiky přináší prémiovou vodu Glacéau smartwater, její tváří je Jennifer Aniston.

Coca-Cola uvádí na český trh značky Glacéau smartwater, zdroj: Coca-Cola

Coca-Cola uvádí na český trh značky Glacéau smartwater, zdroj: Coca-Cola

Společnost Coca-Cola přináší v květnu do Česka novou značku prémiové vody Glacéau smartwater. Její uvedení podpoří intenzivní kampaň v outdooru, tisku, na internetu a v místě prodeje. Doplní ji PR aktivity.

„Uvedením Glacéau smartwater na český trh bychom rádi navázali na úspěchy, které značka sklízí na jiných trzích ve světě,“ uvedl Michal Blaško, marketingový ředitel společnosti Coca-Cola Česká republika a Slovensko.

Globální tváří kampaně je Jeniffer Aniston, v lokální kampani ji doplní Monika Marešová, kterou pro tuto příležitost nafotil český fotograf Benedikt Renč.

Globální ambasadorkou značky Glacéau smartwater, foto: Coca-Cola

Globální ambasadorkou značky Glacéau smartwater, foto: Coca-Cola

Kreativu a digitální komunikaci zajišťuje Mayer/McCann-Erickson Bratislava, nákup médií agentura Starcom a PR agentura WS Czech. Spolupráci s influencery a komunikaci na sociálních sítích si Coca-Cola zajišťuje in-house.

Značku Glacéau smartwater představila Coca-Cola na trh v roce 2006 v USA. Od té doby se rozšířila na další trhy, včetně Velké Británie, kde byla představena před čtyřmi lety. Mimo Českou republiku bude nyní uvedena také na Slovensku, v Rakousku, Maďarsku, Rumunsku, Chorvatsku, Srbsku a Rusku. Společnost Coca-Cola věří, že se stane hitem mezi prémiovými značkami vod po celé Evropě.

-stk-