ČS spustila kampaň na George, zatím nepřiznaně

středa, 9. května 2018, 11:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká spořitelna začala komunikovat své internetové bankovnictví George.

Foto: MediaGuru.cz

Foto: MediaGuru.cz

Už několik dní jsou v ulicích k vidění billboardy s nápisem „George. Už se znáte?“ nebo „George. Konečně.“. Chybí na nich však logo firmy či další vysvětlení.

Jméno George a symbol jakéhosi středníku však přesto napovídá, kdo za kampaní stojí. Odkazují totiž k novému internetovému bankovnictví České spořitelny, která už avizovala, že novinku představí v druhé půli května. Na teasing tak poté pravděpodobně naváže hlavní část kampaně, pod kterou je opět podepsána dvorní agentura Young & Rubicam.

Internetové bankovnictví George Česká spořitelna už přes rok testuje. Nyní ho však spouští do ostrého provozu a chce s ním oslovit širokou veřejnost.

Jméno George si banka vypůjčila od pilotů letadel, kteří tak důvěrně oslovují svého autopilota. „Vynálezem tohoto stroje se stal svět létání jednodušší a bezpečnější. A protože moderní bankovnictví má usnadnit cestování finančním světem a inteligentně vám pomáhat se správou peněz, jméno George přesně vystihuje inovaci, kterou vám přinášíme,“ vysvětluje Česká spořitelna na svých webových stránkách.

-stk-