Divošky mění moderátory, přicházejí Košťálová a Vojnar

čtvrtek, 31. května 2018, 10:45 Aktuality, Lidé, TV MediaGuru

Pořad vysílaný v rámci zpravodajské hodiny na TV Prima bude mít nově tři moderátory.

Michal Kavalčík, Andrea Košťálová, Petr Vojnar, foto: FTV Prima

Michal Kavalčík, Andrea Košťálová, Petr Vojnar, foto: FTV Prima

Po roce od změny Diváckých zpráv na TV Prima rozšiřuje pořad Divošky tým moderátorů. Nově bude mít tři moderátory. Jsou jimi Andrea Košťálová, dosavadní reportérka Top Staru, moderátor Petr Vojnar, který se na Primu vrací po šesti letech, a Michal Kavalčík, který pořad moderuje poslední rok.

V pátek 1. června bude mít svou premiéru v Divoškách Andrea Košťálová. V neděli 3. června ji vystřídá moderátor rádia Kiss Petr Vojnar. Ten byl dříve na Primě jako reportér z ulice pro pořad Nikdo není dokonalý, také v redakci tehdejších VIP zpráv, dnešního Top Staru a na Prima Cool v pořadu Mr. Gentleman.

Z pořadu tak odchází Tomáš Kraus, který se chce věnovat hudbě, na Primě se má věnovat natáčení reportáží z koncertů a letních festivalů pro Top Star. „Vracím se také na pódia jako DJ, mimo jiné už 15. června budu vystupovat na festivalu Votvírák. Právě kvůli mému dalšímu profesnímu posunu jsem se musel rozhodnout, a nakonec jsem před Divoškami na Primě dal přednost hudbě,“ uvedl Kraus.

Divošky (dříve Divácké zprávy) vysílá Prima v rámci zpravodajské hodiny pátým rokem, první vydání bylo 28. října 2013. Během necelých pěti let se pořad zařadil k nejsledovanějším pořadům televize Prima (letošní průměrná sledovanost cca 0,5 mil. diváků, podíl 14 %).

-mav-