Do internetové televize skupiny Mall přišli Felix a Chudárek

středa, 2. května 2018, 14:20 Aktuality, Lidé, Internet & Mobil MediaGuru

Připravovaná internetová televize skupiny Mall oznámila příchod Juraje Felixe a Adama Chudárka.

Juraj Felix a Adam Chudárek, foto: Mall Group

Juraj Felix a Adam Chudárek, foto: Mall Group

Do připravované internetové televize skupiny Mall Group nastoupili Juraj Felix, který opustil evropskou centrálu Google v Dublinu, kde působil jako Agency Development Manager pro Česko a Slovensko, a Adam Chudárek, dosavadní výkonný ředitel online videotéky Obbod. Prvně jmenovaný je novým obchodním ředitelem, druhý zastává pozici produktového manažera.

Juraj Felix strávil uplynulé tři roky v irském Silicon Docks, zabýval se sestavováním online marketingových strategií pro největší klienty klíčových digitálních agentur na česko-slovenském trhu. V souladu s celosvětovým trendem se poslední měsíce soustředil na využití strojového učení a automatizace k optimalizaci jednotlivých kampaní.

„Chceme posunout vnímaní značky Mall na úroveň internetové nákupní galerie, kam lidé přijdou nejen nakupovat, ale i za zážitky a zábavou, kterou jim nabídnou nové pořady a seriály. Zároveň chceme našim partnerům poskytnout nové možnosti smysluplné a interaktivní obsahové spolupráce,“ říká Juraj Felix, nový obchodní ředitel internetové televize Mall Group.

Z pozice výkonného ředitele Obbodu přišel do internetové televize skupiny Mall Group Adam Chudárek. Ten kromě placené VOD služby spojil svou profesní minulost se společností AQS, která sdružuje filmové distributory Bioscop a Magic Box zastupující na českém a slovenském trhu i tři největší hollywoodská studia Paramount Pictures, Warner Bros
a Disney.

„Mým úkolem bude nejen hledat cesty, jak co nejefektivněji doručit náš obsah co největšímu počtu diváků, ale také jak jim zážitek z jeho sledování uživatelsky co nejvíc zpříjemnit,“ doplňuje produktový manažer Adam Chudárek.

-mav-