eXtra.cz rozšíří video, nastupuje Kateřina Kristelová

pondělí, 14. května 2018, 11:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Server eXtra.cz připravuje redesign, zavede i novou video rubriku, ve které se objeví Kateřina Kristelová.

Kateřina Kristelová, foto: Extra Online Media

Kateřina Kristelová, foto: Extra Online Media

Vydavatelství Extra Online Media chystá několik novinek. V následujících měsících na webu eXtra.cz proběhne redesign, který má kromě jiného přinést i větší důraz na videoobsah. Proto od 1. května přichází do redakce eXtra.cz moderátorka Kateřina Kristelová, která v minulosti působila na Primě nebo v TV Barrandov. Další novou tváří v redakčním týmu eXtra.cz je novinář David Zápal, který předtím několik let působil v Super.cz.

Připravuje se nová video rubrika Celebrity TV, v níž se má kromě jiných tváří v hlavní roli objevovat právě Kristelová.

„Přestože jsem měla v plánu dát si čas na cestování, rodinu a nepřijímat žádné pracovní výzvy, dostala jsem návrh, který odmítnout nešel. Těším se, že se tu konečně objeví internetový pořad o kauzách a známých osobnostech, který tady dosud nebyl a na českém trhu chybí. Garancí kvality je pro mě také Josef Štastna na pozici šéfredaktora,“ uvedl Kristelová. 

Portál eXtra.cz dosahuje návštěvnosti přes 2 miliony RU (v dubnu 2 123 000 reálných uživatelů). Vydavatelství Extra Online Media kromě eXtra.cz provozuje i weby G.cz (867 000 RU), OneTV.cz (530 000 RU) ExtraStory.cz (845 583 RU), Lifee.cz (949 000 RU).

-mav-