Pivo Excelent propojí v kampani sport s gamingem

úterý, 15. května 2018, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Svět sportu a gamingu ve své nové kampani propojuje pivní značka Excelent.

Pivo Excelent vyzvalo sportovce i gamery na ledovou plochu, foto: Plzeňský Prazdroj

Pivo Excelent vyzvalo sportovce i gamery na ledovou plochu, foto: Plzeňský Prazdroj

Pivní značka Excelent do své nové kampani na sociálních sítích zapojila známé tváře ze světa sportu i gamingu. V duchu stávajícího komunikačního konceptu, jenž vyzývá k individualitě a bojuje proti zažitým stereotypům, nechává zapojené osobnosti ukázat, co v sobě mají, na pro ně netypických hřištích ukázat. „Chceme v kampani vybídnout lidi k tomu, aby měli odvahu zkoušet nové věci. Aby viděli, že na škatulky se nehraje a život není podle pravítka,“ popisuje Igor Petrikovic, brand specialist značky Excelent.

Výzvu  za gamingovou scénu přijali profesionální hráči a youtubeři jako PedrosGame, David “kaparzo” Lacina a Pepis, za sportovce fotbalista Lukáš Vácha a atleti Pavel Maslák a Adam Sebastian Helcelet. Oba týmy se v květnu utkají ve dvou disciplínách, poprvé to bude na ledové ploše.

Kampaň bude k vidění na  YouTube, Facebooku i Instagramu značky a na sociálních sítích jednotlivých osobností, z nichž někteří použijí i Twitch. Kreativní pojetí a produkce je dílem agentury WeDigital, kterou vede Andrea Hurychová.

-stk-