Queens spustil jarní kampaň s influencery

čtvrtek, 3. května 2018, 11:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Český obchod s teniskami Queens zapojuje influencery do své jarní kampaně „Od hlavy až k patě“.

Moderátorka Andrea Dusíková v kampani Queens, zdroj: Queens

Moderátorka Andrea Dusíková v kampani Queens, zdroj: Queens

Queens, český obchod s teniskami a streetwearem, spustil jarní marketingovou kampaň s názvem „Od hlavy až k patě“. Zaměřuje se především na zákazníky ve věku 14 až 25 let a běží organicky i sponzorovaně na YouTube, Facebooku a Instagramu. Do hlavních rolí obsadil Queens své influencery, kteří jsou oblíbení u dané cílové skupiny. 

„Kampaň podtrhuje hlavní myšlenku, se kterou jsme přišli na trh už před patnácti lety – obléknout našeho zákazníka do toho nejlepšího ze světa streetwearu od hlavy až k patě. Nesnažíme se svézt na módní vlně teniskových obchodů. Lidé si u nás vždycky budou moct pořídit kompletní outfit – od kšiltovek přes trička, mikiny a kvalitní jeans až po tenisky,” komentuje novou kampaň Radim Stezka, který v Queensu vede marketingový tým.

Hlavními tvářemi kampaně jsou moderátorka Andrea Dusíková, módní návrhářka a umělkyně Anna Mimieux, skateboardista Maxim Habanec a hudebníci Calin, Dalyb a Smack. Na sobě mají oblečení a tenisky z Queensu ve vlastním stylingu. Kampaň využívá formát videí o délce 6 sekund, které režíroval Martin Štembera alias Flashfaker.

-stk-