Ve čtvrtek se rozdají ceny Volba spotřebitelů - Nejlepší novinka

čtvrtek, 24. května 2018, 07:00 Aktuality, Marketing MediaGuru

Letošní ročník soutěže pozná své vítěze na čtvrtečním galavečeru.

Logo programu Volba spotřebitelů - Nejlepší novinka 2018

Logo programu Volba spotřebitelů - Nejlepší novinka 2018

Společnost Atoz Marketing Services vyhlásí ve čtvrtek večer výsledky 18. ročníku marketingového programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka, který každoročně oceňuje produktové novinky a inovace na českém trhu.

Výrobci a distributoři mohli do letošního ročníku programu přihlásit své inovace z oblasti rychloobrátkového zboží, doplňků stravy a OTC produktů (s výjimkou tabákových výrobků), které byly na český trh uvedeny (nebo jsou uváděny) v období od ledna 2017 až do konce května 2018.

O titul Nejlepší novinka se letos ucházelo přes 150 nových a inovovaných výrobků. Ty se utkaly o přízeň spotřebitelů ve 37 potravinářských a 13 nepotravinářských kategoriích. Stále patrnější je v programu i reakce na zájem spotřebitelů o zdravější životní styl. Vedle v loňském roce poprvé uvedené kategorie Speciálních potravin tak byla zařazena i kategorie Veganské a vegetariánské potraviny.

Podkladem pro udělení ocenění se staly výsledky exkluzivního výzkumu, jenž tento rok realizovala společnost Nielsen. Dotazování proběhlo na reprezentativním vzorku čtyř tisíc respondentů a cílem bylo zjistit, který z výrobků v každé kategorii považují čeští spotřebitelé za nejlepší.

-mav-