Vodafone komunikuje se svou rodinou služby Red+Home

pondělí, 21. května 2018, 10:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

S kampaní „Kde je připojeno, tam je dovoleno“ Vodafone podporuje svou nabídku Red+Home.

Klíčový vizuál ke květnové kampani Vodafone

Klíčový vizuál ke květnové kampani Vodafone

V nové kampani s názvem „Kde je přiojeno, tam je dovoleno“ se mobilní operátor Vodafone soustředí na podporu konvergentního řešení Red+Home, které spojuje mobilní služby, mobilní internet a pevný internet. Tuto nabídku Vodafone představil již v předchozí kampani „Spolu už na pevno“, nyní je však důraz kladen na propojení neomezených mobilních tarifů s Vodafone Passy s pevným internetem.

Kampaň, jež je k vidění v televizi, tisku, outdooru a na internetu, opět pracuje s motivem známé rodiny, v jejímž čele stojí otec Jiří Vyorálek. Ten odjíždí tentokrát se svou ženou Lucií Žáčkovou na chatu a jejich děti v podání Štěpána Mikoláše a Agáty Zimová zůstávají samy doma se strejdou Karlem, jehož ztvárnil Ondřej Sokol.

Natáčení a focení probíhalo během třech dní na dvou různých místech v okolí Prahy. Režie se opět chopil Vojta Kotek. Hudbu speciálně pro kampaň složili Steve Walsh a Viliam Béreš. Kreativní koncept pochází z dílny agentury McCann-Erickson Prague. Produkci a postprodukci zajistily společnosti Stink Films a UPP.

-stk-