Barrandov chystá Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa

pondělí, 18. června 2018, 18:40 Aktuality, TV MediaGuru

TV Barrandov uvede v úterý 19. června nový pořad „Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa“.

Zdroj: Skupina Barrandov

Zdroj: Skupina Barrandov

TV Barrandov uvede nový pořad, jenž ve svém názvu ponese jméno svého generálního ředitele Jaromíra Soukupa. Novinka s názvem „Jak dopadly Kauzy Jaromíra Soukupa“ bude poprvé nasazena v úterý 19. června.

V pořadí již sedmý pořad Jaromíra Soukupa představí podle slov televize „propojení investigativního pořadu a rozhovorů s hlavními aktéry probíraných příběhů“. „Již z názvu je jasné, že se budeme věnovat Kauzám, ale trochu jinak, než je v českých médiích obvyklé. Odmítám se totiž smířit s tím, že si kauzu jenom popíšeme a budeme čekat, co se stane. V tomto pořadu se budu potkávat jak s protagonisty kauz, tak s lidmi, kteří nám mohou na daný příběh poskytnout úplně nový pohled. Chci, abychom já a moje televize Barrandov dohrávali kauzy do konce,“ uvedl k novému formátu Jaromír Soukup.  

První díl se bude věnovat soudci Ondřeji Havlínovi, jehož kauza bude doplněna rozhovorem s profesorem Alešem Gerlochem a předsedou odvolacího senátu Městského soudu v Praze Tomášem Mottlem.

Nový pořad spojený s Jaromírem Soukupem se zařadí k sérii pořadů Týden podle JS, Instinkty JS, Aréna JS, Kauzy JS, Týden s prezidentem a Duel JS. Kromě toho jméno předsedy představenstva mediálního domu Empresa Media propsalo i do názvu časopisu Faktor Soukup. 

-stk-