Barrandov v létě uvede pořad Záchranáři či Jak to dopadlo?

čtvrtek, 14. června 2018, 15:55 TV MediaGuru

Pořady Jaromíra Soukupa se o prázdninách v premiérovém uvedení vysílat nebudou.

Z pořadu Jak to dopadlo?, foto: TV Barrandov

Z pořadu Jak to dopadlo?, foto: TV Barrandov

V neděli 1. července 2018 odstartuje skupina Barrandov letní programové schéma. Anoncuje, že do vysílání zařadí i premiérové díly z vlastní tvorby. Seriálové podvečery budou od pondělí do neděle patřit premiérovým dílům talk show Nebezpečné vztahy, kterou moderuje Jan Musil. Na tento formát naváže každé pondělí, středu a pátek v hlavním vysílacím čase pořad Jak to dopadlo!?.

V hlavním vysílacím čase bude televize Barrandov vysílat v úterý večer premiérové díly Záchranářů. Koncept pořadu je tvořen čtyřmi příběhy, resp. čtyřmi výjezdy.

Každou červencovou středu odvysílá Barrandov pořad Rodinné vztahy. V řadě příběhů, které mají vždy uzavřený konec, a tudíž na sebe nenavazují, se mají objevit i známé tváře.

Premiérové díly pořadů, které moderuje Jaromír Soukup, se o prázdninách vysílat nebudou. Televize ale odvysílá výběr z pořadů Instinkty Jaromíra Soukupa a Týden podle Jaromíra Soukupa (oba v pondělí).

Podobně budou vysílány i pořady Tenký led Dany Morávkové (výběr z již odvysílaných dílů) a Exkluziv Kateřiny Brožové.

Letní večerní programové schéma TV Barrandov, zdroj: TV Barrandov

Letní večerní programové schéma TV Barrandov, zdroj: TV Barrandov

V premiérových dílech poběží o prázdninách na hlavním kanále odpolední blok pořadů, který je postaven na seriálech z prostředí justice Soudkyni Barbaře a Soudci Alexandrovi a zábavné soutěži České tajence, kterou moderuje Vlasta Korec.

-mav-