BeBe Dobré ráno se v kampani spojuje se ZOOTem

pátek, 29. června 2018, 13:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

BeBe Dobré ráno ve společné kampani se ZOOTem spojuje jídlo a nakupování.

Zdroj: FB BeBe Dobré ráno

Zdroj: FB BeBe Dobré ráno

Značka sušenek BeBe Dobré ráno se před letními prázdninami spojila v kampani s internetovým obchodníkem s módou ZOOT. Obě značky tak ukazují, jak si užít dopoledne spojením jídla a nakupování. 

„Kampaní oslovujeme především městské ženy zaměřené na moderní životní styl,“ říká Veronika Demčíková, manažerka značky BeBe Dobré ráno, a doplňuje: „Sušenky BeBe Dobré ráno zde vystupují jako vhodný začátek dne či osvěžení kdykoliv v jeho průběhu. ZOOT vše doplňuje zážitkem spojeným s nakupováním módních outfitů či doplňků. Přestavuje přitom svěží značku s výborným povědomím, která oslovuje naše spotřebitele. Spojení našich dvou značek je atypické, ale jsme přesvědčeni, že právě takové spojování má v našem oboru nejzajímavější potenciál zasáhnout spotřebitele.“ 

Kampaň staví na videospotech, na jejichž realizaci se podílí česká youtuberka Makyny016 a slovenská moderátorka Soňa Skoncová. K vidění je v online prostoru, na Youtube, sociálních sítích a kanálech influencerek i obou značek. 

Součástí kampaně je také spotřebitelská loterie, která spočívá ve vyplnění soutěžních kódů ze samolepek na obalech sušenek BeBe Dobré ráno na microsite www.bebedobreranosoutez.cz. Hlavní výhrou je péče módního stylisty společně s poukazy na oblečení ze ZOOT v hodnotě odpovídající až deseti tisícům korun. 

Kampaň připravila agentura Peppermint digital, která na spotech spolupracovala s produkcí SunnyJim & Friends. 

-stk-