Dáme jídlo v kampani zdůrazňuje důležitost užívání si času

úterý, 12. června 2018, 07:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Dáme jídlo rozjelo v Praze kampaň se sloganem „Dělejte to, co právě teď chcete“.

Klíčový vizuál kampaně Dáme jídlo

Klíčový vizuál kampaně Dáme jídlo

Online služba zprostředkovávající rozvoz jídla z restaurací Dáme jídlo spustila v květnu novou kampaň se sloganem „Dělejte to, co právě teď chcete“. Zaměřena je především na Prahu, postupně se však propíše i do propagace mimo hlavní město.

„Cílem kampaně je, aby si lidé uvědomili, že jejich čas je ta nejvzácnější věc. Chceme, aby se mohli věnovat věcem, které mají rádi, a užívali si své vlastní momenty. My jsme tu od toho, abychom za ně vyřešili otázku jídla,“ popisuje na dotaz MediaGuru.cz Radek Finkous, marketingový ředitel Dáme jídlo.

„Během léta odkomunikujeme naše pick-up pointy, tedy místa, kam si lze objednat i bez adresy, například parky, což je pro letní období relevantní a umožňuje zákazníkům dělat to, co právě teď chtějí,“ přibližuje Finkous. Dalším sdělením bude služba Dáme jídlo+, která označuje restaurace, kde jsou zákazníci nejspokojenější.

Klíčový vizuál k propagaci služby Dáme jídlo+

Klíčový vizuál k propagaci služby Dáme jídlo+

Kampaň poběží až do září v outdooru, rádiu a na internetu. Marketingový mix bude rozšiřován například o dlouhodobější spolupráci s Leo Express, sítí vybraných kin a dopravním podnikem v Praze. „Připravujeme také vlastní event, partnerství s Letní filmovou školou v Uherském Hradišti a několik regionálních ad hoc kampaní,“ dodává Finkous.

Na přípravě kampaně se podílela agentura Konektor.

-stk-