Dětský magazín Puntík nově nabízí vlastní e-shop

čtvrtek, 14. června 2018, 18:10 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

E-shop je umístěn na internetových stránkách dětského časopisu Puntík, nabízí trička či hračky.

Vydavatelství Mladá fronta přesně před rokem rozšířilo svoje portfolio o dětský měsíčník s názvem Puntík, který od začátku doplnil i stejnojmenný web. Časopis Puntík, který je zaměřen na nejmenší děti od dvou let, nyní na webu nově otevírá e-shop s názvem eObchůdek

„Již od začátku jsme plánovali titul dále rozvíjet. K prvnímu výročí jsme odstartovali eObchůdek, kde nabízíme prodej maskota a dalších produktů spojených s titulem Puntík. V rámci merchandisingu chystáme rozšířit nabídku i o další zajímavé produkty spjaté s titulem. Koncept časopisu je založen na střídání příběhů oblíbených postaviček, kterým chceme věnovat i samostatné speciály. V plánu máme i jejich knižní vydání ve spolupráci s divizí Knihy našeho vydavatelství,“ řekla Eva Bavorová, šéfredaktorka časopisu Puntík.

V letošním roce průměrný prodaný náklad časopisu Puntík dosáhl 29 tisíc kusů, aktuálně má časopis přes deset tisíc předplatitelů (leden až květen 2018, zdroj: ABC ČR). 

Puntík nabízí aktivity, které mají pomáhat s rozvojem řeči a obohacováním slovní zásoby, s rozvíjením fantazie a kreativity či s procvičováním grafomotoriky. 

Časopis vychází jako měsíčník v nákladu 40 tisíc kusů a stojí 29 korun.

-mav-