Hornbach odtajnil kampaň, uvádí „edici Dílo“

středa, 6. června 2018, 07:18 Aktuality, Reklama MediaGuru

Po úvodní fázi se kampaň Hornbachu přesunula do další fáze, kdy si kutilové mohou sami vyrobit dílo designéra.

Hornbach se spojil s designérem Sigurdem Larsenem při návrhu křeslo, foto: Hornbach.

Hornbach se spojil s designérem Sigurdem Larsenem při návrhu křeslo, foto: Hornbach.

Hornbach v pondělí 4. června odtajnil, co na spotřebitele „chystal“. Po úvodní fázi kampaně, v níž jen prozrazoval, že se jedná „o poslední projekt, který mu chyběl“, ukázal, o co jde. Představil designovou edici Dílo“.  

Ve spolupráci s dánským designérem a architektem Sigurdem Larsenem připravil designové křeslo, které však nejde koupit. Zájemci si ho musí sami vyrobit, přičemž budou mít k dispozici vše potřebné – šablonu, knihu s návodem „krok za krokem“, videonávod, a dokonce i kovovou plaketu pravosti. K výrobě je zapotřebí pouze běžné nářadí a měl by ji zvládnout každý, kdo má alespoň menší dílnu.

„Tímto projektem jsme mysleli na lidi, kteří rádi pracují rukama a kteří dokáží ocenit dobrý výsledek. Zkrátka na lidi, kteří něco umí a zároveň jim poděkovat za 20 let s Hornbachem,“ vysvětluje David Kolář, marketingový ředitel společnosti Hornbach pro Českou republiku a Slovensko, a dodává: „S naší ,Hornbach edicí Dílo' chceme ukázat, že z našeho sortimentu je toho možné udělat více, než se na první pohled zdá.“ 

Knihu „Hornbach edice Dílo“ s návodem pro montáž, šablonou a plaketou pravosti je možné koupit za 199 korun v projektových marketech Hornbach nebo online na www.hornbach.cz/dilo, kde jsou i další doplňující videa a obrazový materiál k příběhu vzniku křesla.

Jedná se o adaptaci zahraničního konceptu, pod nímž je podepsána německá agentura Heimat. 

-stk-