Mall spouští festivalovou kampaň, hraje v ní i Hřebejk

úterý, 12. června 2018, 19:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Hlavní partner letošního ročníku filmového festivalu v Karlových Varech uvádí festivalovou kampaň.

Foto: Mall.cz

Foto: Mall.cz

Mall.cz, který je letošním hlavním partnerem karlovarského filmového festivalu, spouští multikanálovou kampaň, která potrvá do 15. července. Její součástí bude komunikace na sociálních sítích, OOH formátech, v televizi, onlinu i offlinu.

Realizaci připravil interní tým Mall.cz. Televizní spot, ve kterém si zahrál i režisér Jan Hřebejk, vznikl ve spolupráci s agenturou Publishers.

„Chceme se s lidmi potkávat nejen online, ale především v offline světě, kde jim můžeme být opravdu blízko. Díky partnerství s MFF KV se nám to daří a já věřím, že i letos si návštěvníci festivalu Mall.cz Park užijí,“ dodává Igor Matejov, CCO Mall Group. „Na offline aktivity budeme klást důraz i nadále, protože je vnímáme jako smysluplný a zároveň originální způsob, jakým můžeme oslovit naše zákazníky.“

Mall.cz Park vyroste přímo v centru Karlových Varů, ve Smetanových sadech. Návštěvníci zde budou moci mj. zhlédnout první novinky z produkce internetové televize Mall.tv a potkat se s jejími tvůrci.

Stejně jako vloni je na Mall.cz i letos v prodeji limitovaná kolekce triček, hrnečků a dalších upomínkových předmětů s logem 53. ročníku. Novinkou je možnost zakoupení kolekce na výdejním místě Mall.cz v Karlových Varech.

-mav-