Obchodním ředitelem Atmedia je Martiška, střídá Pantůčkovou

čtvrtek, 28. června 2018, 11:50 Aktuality, TV, Lidé MediaGuru

Od července povede obchod společnosti Atmedia Robert Martiška.

Robert Martiška, foto: Atmedia

Robert Martiška, foto: Atmedia

S účinností od 1. července 2018 byl na pozici obchodního ředitele mediálního zastupitelství Atmedia jmenován Robert Martiška. Ve své pozici vystřídá Ivu Pantůčkovou, která po třech letech končí své působení v Atmedia z osobních důvodů.

„Jsem velmi rád, že mohu navázat na skvělou práci Ivy Pantůčkové. Jedním z mých hlavních cílů je upevnit postavení Atmedia v rámci mediálního trhu, zároveň se budu soustředit na hledání nových obchodních příležitostí a dalších možností vedoucích k růstu naší společnosti,“ uvedl Robert Martiška ke své nové funkci.

Robert Martiška nastoupil do společnosti Atmedia v roce 2008 a následujících šest let zastával v rámci obchodního týmu pozici Senior Sales Manager. V oblasti médií působí již sedmnáct let, během kterých získal zkušenosti na internetovém, tiskovém i televizním trhu. Na nejrůznějších manažerských postech působil například ve vydavatelství Adore, v regionální televizi TV3, ale také v online mediálním zastupitelství MIA či v mediálním domě Ringier (dnešním CNC).

-stk-