Předsedou PR Klubu se stal Pavel Vlček

pátek, 8. června 2018, 11:00 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

PR Klub má nové vedení, předsedou je Pavel Vlček, Petr Langer povede Poradní panel.

Pavel Vlček, nový předseda PR Klubu

Pavel Vlček, nový předseda PR Klubu

Členové profesní organizace PR Klubu zvolili na každoročním shromáždění nové složení svého vedení. V čele Výkonného výboru nově stanul Pavel Vlček, PR manažer a tiskový mluvčí mBank. Místopředsedou zůstává Jan Osúch, ředitel PR Dubaje pro střední a východní Evropu. Společně s nimi budou výbor řídit Jitka Housková, vedoucí integrované komunikace SAP v ČR a na Slovensku, Alžběta Fridrichová, ředitelka a spolumajitelka agentury ADison, a pětičlenný tým doplnil Martin Ayrer, koordinátor strategické komunikace Univerzity Karlovy a bývalý mluvčí vlády ČR.

„Vážím si důvěry členů a vedení PR Klubu vnímám jako další profesní výzvu. Společně s výkonným výborem máme za cíl posunout PR Klub strategicky dál směrem k organizaci typu asociace sebevědomě hájící zájmy profesionálů v oblasti public relations. To především znamená poskytovat kvalitní informační servis, funkční zázemí a celkově atraktivní příležitosti k rozvoji znalostí a dovedností nejen v tradičních komunikačních disciplínách, ale také v oblastech, jako je například zákaznická zkušenost nebo HR marketing. Ty totiž neoddělitelně souvisí s tím, co PR umí nejlépe, a to s řízením vztahů a reputace,“ nastínil vizi dalšího rozvoje nový předseda PR Klubu Pavel Vlček, který v uplynulých 10 letech řídil komunikaci Citibank, Ministerstva průmyslu a obchodu a korporace Rosatom. Působil také jako vedoucí rubriky marketing v oborovém časopise Marketing a Media.

Petr Langer, dosavadní předseda Výkonného výboru PR Klubu a manažer externí a interní komunikace společnosti Alensa, se rozhodl po pěti letech odejít z vedení organizace. Nově povede její Poradní panel.

-stk-