Prima v létě nasadí Vraždy ve Stradfordu či Vůně zločinu

středa, 13. června 2018, 16:05 TV MediaGuru

Mix původních seriálů, akvizičních seriálů a filmů nabídne přes léto televize Prima.

Vraždy ve Stradfordu, foto: FTV Prima

Vraždy ve Stradfordu, foto: FTV Prima

Detektivní seriály Vůně zločinu a Vraždy ve Stradfordu, nebo reprízy původních seriálů Polda a V.I.P. vraždy (první řada) se objevují v letním vysílání televize Prima.

Zřejmě největší novinkou v letním vysílání je seriál Vraždy ve Stardfordu, který se od 4. července objeví ve vysílání každou středu od 20:15. Jde o komediální drama z dílny BBC o páru excentrických soukromých detektivů Luelly Shakespear a Franku Hathawayovi, kteří společně vyšetřují zločiny ve Stratfordu nad Avonou.

Úterní a čtvrteční večery jsou od 20.15 vyhrazeny reprízovaným řadám původních detektivních seriálů televize Polda I (úterý) a V.I.P. vraždy I (čtvrtek).

Na seriál Polda naváže v úterý ve druhém prime-timovém okně od 21:35 zahraniční seriál Vůně zločinu. Jde o ukrajinský krimiseriál, jehož hlavní postavou je vyšetřoval s vysoce vyvinutými čichovými smysly. Postupně vznikly tři řady seriálu (každá o osmi dílech). Seriál se vysílal v už 60 zemích a objevil se v nabídce služeb Amazon a Netflix.

Vůně zločinu, foto: FTV Prima

Vůně zločinu, foto: FTV Prima

Pondělní, páteční, sobotní a nedělní večery budou ve znamení filmůPrima zařadí několik tematických sérií, jako např. pondělky s Vinnetou, pátky s „Bondovkami“ s Piercem Brosnanem, francouzský humor s Jeanem Reno, nebo neděle s příběhy Indiana Jonese. Letní filmy začnou symbolicky rodinnou letní komedií Špunti na vodě, a to 24.června.

Prima také podle předběžných plánů počítá v létě s odvysíláním mikrokomediálního seriálu z vesnického prostředí Jetelín, který vyrobila v roce 2016. Jednotlivé díly by se měly objevit ve vysílání každý den po zpravodajském bloku, stopáž pořadu je ale jen 17 minut.

-mav-