Puma se kampaní #DíkyRoso rozloučila s Rosickým

pátek, 15. června 2018, 16:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Značka Puma poděkovala Tomáši Rosickému za jeho fotbalovou kariéru.

Klíčový vizuál ke kampani #DíkyRoso od značky Puma

Klíčový vizuál ke kampani #DíkyRoso od značky Puma

Sportovní značka Puma poděkovala integrovanou kampaní Tomáši Rosickému za jeho dosavadní fotbalové úspěchy. „Puma spolupracuje s Tomášem Rosickým už od roku 2009, a proto jsme mu za to chtěli originálním způsobem poděkovat a zároveň mu veřejně vzdát hold za jeho nezapomenutelné výkony a velmi úspěšnou fotbalovou kariéru. Věřím, že se nám to kampaní #DíkyRoso podařilo,” uvedla Zuzana Křivánková, trade marketing manager společnosti Puma pro Česko a Slovensko.

Kampaň se objevila necelé dva týdny před utkáním na pražské Letné, kde se s Rosickým rozloučili jeho bývalí spoluhráči z londýnského Arsenalu, Dortmundu, České reprezentace a domácí Sparty. K vidění byla na CLV a dalších outdoorových formátech v centru Prahy a také na chodnících takřka po celém městě. V OC Arkády Pankrác vznikla síť slávy s dresy Tomáše Rosického a hesly vystihujícími důležité okamžiky jeho kariéry. Na stejná hesla mohli lidé narazit večer před utkáním v rámci guerilla videomappingu, který probíhal ve vybraných lokalitách hlavního města. Komunikace probíhala také na sociálních sítích značky Puma.

Kreativní koncept je dílem agentury Soulmates. „Rosický sice získal v zahraničí označení ,Malý Mozart‘, my jsme ale v kampani akcentovali českou přezdívku ,Rosa‘, která je našim fanouškům bližší a více rezonuje,” vysvětlil Tom Hodboď, tvůrce konceptu a strategie kampaně. O kreativní zpracování se dále postarali designéři Charlie Isslander a Jaromír Květoň.

-stk-