R2B2 zavádí inzertní formáty interscroller a bumper

středa, 27. června 2018, 12:00 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

R2B2 rozšiřuje nabídku reklamních formátů o největší mobilní formát a o krátké videospoty.

Zdroj: R2B2

Zdroj: R2B2

Společnost R2B2 rozšiřuje v rámci své programatické reklamní sítě portfolio dostupných online formátů. K mobilní reklamě nasazuje dosud největší formát interscroller. Mezi videoreklamu přidává krátký šesti vteřinový nepřeskočitelný spot bumper.

Interscroller se zobrazuje téměř přes celou mobilní obrazovku, ale je na pozadí stránky a tak si jej návštěvník zobrazí posuvem. 

„Je pro nás velmi důležité nabízet inzerentům formáty, které jim umožní promovat své produkty na velkém a současně prémiovém prostoru. Na druhé straně jsme si vědomi, že nemůžeme přicházet s agresivními formáty, které by pro návštěvníky těchto stránek byly rušivé a odvracely by jejich pozornost od obsahu,“ uvedl Martin Čelikovský, jednatel společnosti R2B2.

Oba uvedené formáty se v reklamní síti R2B2 Multiscreen dostávají na portfolio webů včetně nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů a videoték vydavatelství Mafra, Mladá fronta nebo mediazastupitelství Impression Media. „Pracujeme na implementaci napříč všemi vydavatelstvími, kde už dnes máme mobilní formáty nebo video reklamu. Zároveň je to příležitost pro další vydavatele, kteří nechtějí mít na svých mobilních stránkách vyskakovací formáty anebo dlouhé videospoty v přehrávačích, říká Michal Dvořáček, Publisher Manager ve společnosti R2B2.  

Formáty lze nakupovat v síti R2B2 Multiscreen prostřednictvím programatických nákupních platforem (DSP - např. Adform, DoubleClick nebo AppNexus), a to jak v otevřené aukci, tak v privátních dealech.

-mav-