Světový summit AMEC o PR bude příští rok v Praze

středa, 20. června 2018, 17:55 Aktuality, PR MediaGuru

Globální summit o PR se má uskutečnit v červnu 2019 za pomoci společnosti Newton Media.

AMEC Barcelona 2018

AMEC Barcelona 2018

Minulý týden proběhl v Barceloně desátý ročník AMEC Global Summit, největší globální konference zabývající se problematikou měření PR, marketingové a mediální komunikace. Mezi téměř čtyřmi stovkami delegátů ze 40 zemí světa měla zastoupení také Česká republika, kterou reprezentovala skupina Newton Media. Příští ročník AMEC Global Summit se ve spolupráci s Newton Media bude konat v Praze.

Češi letos usilovali o to, aby se AMEC Summit uskutečnil poprvé v historii v regionu střední a východní Evropy. Příští AMEC Summit, který představí českým PR expertům nejnovější trendy oboru, se uskuteční v červnu 2019 v Praze.

Na summitu se také vyhlašují nejlepší analýzy z oblasti měření PR, marketingové a mediální komunikace. Newton Media třetím rokem v řadě získala zlaté ocenění za nejlepší analýzu. Zatímco v předchozích dvou letech uspěla skupina v kategorii Best measurement of a business to business campaign s analýzami pro české klienty, letos získala zlatou medaili za analýzu genderové vyváženosti zpravodajství v kategorii Best measurement of a not-for-profit campaign, kterou připravila slovinská společnost Kliping (Newton Media Group).

-mav-