TV Kinosvět spouští inovovanou službu HbbTV

středa, 6. června 2018, 11:55 Aktuality, TV MediaGuru

TV Kinosvět, televize záhad a tajemství, zásadně proměnila svou službu HbbTV.

Foto: Československá filmová společnost

Foto: Československá filmová společnost

TV Kinosvět, televize záhad a tajemství, zásadně proměnila svou službu HbbTV. Od středy 6. června je možné jejím prostřednictvím plně využívat nabídku SVOD (videa na vyžádání) portálu Filmpopular. Ta obsahuje přes 2500 videí z nabídky všech televizních stanic společnosti. Přibyly i aplikace jako Filmový svět, Brzy uvidíte či Výhodné nákupy.

„Službu HbbTV nabízí TV Kinosvět již od května loňského roku. Tehdy se soustředila především na reklamní kampaně a promo našich jednotlivých televizních kanálů. Teď se zásadním způsobem vylepšila nejen po technické, ale především po obsahové stránce. A hlavně zvyšuje pohodlí diváka. Ten si totiž až dosud mohl Filmpopular předplatit pouze prostřednictvím chytrých telefonů, PC a notebooků,“ konstatuje Leoš Pohl, většinový majitel Československé filmové společnosti.

HbbTV TV Kinosvět připravila společnost Polar společně s agenturou Grand IT, která, co se týče HbbTV spolupracuje s TV Kinosvět od samého počátku.

TV Kinosvět patří spolu s TV WAR, CS filmem, CS mini a Horor filmem do portfolia televizních stanic Československé filmové společnosti.

-mav-