Gumotex si na kreativu vybral Narrative Media

středa, 11. července 2018, 10:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

Výrobce nafukovacích lodí si na kreativní služby zvolil brněnskou agenturu Narrative Media.

Zdroj: Gumotex

Zdroj: Gumotex

Společnost Gumotex, výrobce gumárenských produktů a technických pěn, si ve výběrovém řízení na kreativní a reklamní služby vybrala brněnskou agenturu Narrative Media. Ta zajistí kreativu nejen v České republice, ale i na dalších evropských trzích.

 „Gumotex je významná výrobní firma nejen v českém, ale i v evropském měřítku. Jedním z našich prvních úkolů bude vytvořit nové komunikační strategie pro konkrétní značky, a následně pomáhat s jejich uvedením do praxe,“ říká Kamil Gric, zakladatel a ředitel agentury.

Výběrové řízení bylo vypsáno na období tří let, Narrative Media střídá dosavadního dodavatele, kterým byla brněnská společnost Media Age. „Od spolupráce s Narrative Media si slibujeme nové nápady, nový neotřelý pohled na naše výrobkové portfolio a určité oživení komunikace. Měníme styl práce a přecházíme od full servisové agentury ke specializovaným agenturám a věříme, že tento krok nám přinese nejen plnění našich stanovených cílů, ale také úsporu režijních nákladů,“ vysvětluje Lucie Kadlecová, vedoucí marketingu ve společnosti Gumotex.

-stk-